Søg i denne blog

søndag den 5. april 2015

5 tips til motion udenfor

Nu er det endelig forår, og det betyder at fuglene synger, blomsterne blomstre. Hvorfor ikke udnytte det gode vejr, til at blive klar til sommer? Jeg har samlet fem tips, til hvad du kan gøre for at motionere udenfor på en sjov måde. Jeg håber du har lyst til at prøve en eller flere ting. Alt i alt gælder det bare om at være kreativ,og bruge det du har.

Du kan løbe en tur. Hvis du har en hund, kan du tage hunden med. I har begge godt af det, og du kan træne til din bikini krop. Måske solen skinner, så du allerede kan begynde at blive brun? Bare husk solcremen!

Hvis du har en trampolin, kan du hoppe på den. Du kan evt. hive en veninde eller søster med ud, og lave ryg på samme tid. Det gør jeg altid med min søster, og det er så sjovt hvis man får stemplet og flyver op i luften. Bare pas på du ikke ryger ud over kanten. Du kan også lave stunt eller måske sjippe på trampolinen? Hvis det er virkelig godt vejr, så kan du også gøre trampolinen våd så du hopper højere, og måske hoppe i badetøj?

Hvis du har en tennisbold og en ketcher kan du hive nogle med ud for at spille rundbold. Hvis du kun kan få en med ud, kan i kaste med bolden og øve jer i at gribe? Hvis du kun har dig selv, kan du kaste bolden op ad en mur. Dette vil nok ikke give så meget motion, da man formentlig vil stå stille det meste af tiden.

Hvis du har en hund, kan du lege aport eller fjolle rundt i haven med den. Både du og din hund vil elske det. Hvis du også kunne få en anden med ud, kunne i kaste en bold frem og tilbage, hvor hunden skal prøve at få fat på den. Når hunden får fat på den, skal i begge eller den af jer der tabte bolden løbe efter hunden for at få fat i bolden. Dette er vildt sjovt.

Du kan også tage en yoga måtte med ud i haven, og dyrke yoga eller forskellige øvelser i den forhåbentlig varme sol. Du kan altid løbe frem og tilbage som opvarmning. Dette kunne også være hyggeligt at gøre med en veninde.

Du må meget gerne kommentere og abonnere. :D

Nanna<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar